top of page

Bella

Massage Erotique

Bella

Lieve heer, dame, of allebei 😉,

Zin om je over te geven aan een moment van zowel ontspanning, sensualiteit als opwinding? Vind mij voor een erotische massage.

Mijn naam is Bella, een Nederlandse redhead van eind 20. Met mijn oprechte interesse stel ik je gauw op je gemak, om je met mijn speelse en sensuele karakter vervolgens gauw in de stemming te brengen. Houd je van wat eigenzinnigheid? Die zie je bij mij direct terug in een paar tatoeages en een neuspiercing. Ik heb een zandloperfiguur in normaal postuur en een fijn zacht huidje, die zich allemaal heel goed verlenen om heerlijk body to body over jou heen te glijden.

Ik ben gepassioneerd in het masseren en geniet er van jou zo diep mogelijk in extase te kunnen brengen. In mijn massage stijl zit altijd een vleugje GFE. Ik zoek altijd eerst de stemming en verbinding met je op onder de douche, om je daarna liggend te laten ontspannen. Mijn massage bouw ik rustig op van ontspannend, verbindend en sensueel, naar steeds iets meer speels, opwindend en her en der ondeugend.

Ik ben oprecht even meegaand als een leuk vleugje dominant, dit zal je vast opmerken in mijn massages en mogelijkheden.

De type massages die ik bied: Erotische Tantrische Massage, Sensual Fantasy Play Massage, Soft SM Massage en Koppel Massage.

Hygiëne, respect en het controleren en respecteren van elkaars grenzen zijn ten allen tijde mijn kernwaarden.

Wil je meer weten of gelijk enthousiast een afspraak maken? Stuur me graag een berichtje 😘


Contact: +31 6 53 86 89 95

(Graag WhatsApp'en of SMS'en, niet bellen)Leuke ervaring gehad? Schrijf een review

la calificación promedio es 5 de 5

Heerlijke onthaasting en meer

Ik was al 1 keer eerder bij Bella dus nu wist ik 2 weken lang dat ik twee uurtjes samen zou genieten. En genoten heb ik. Van gezellig kletsen naar inzepen onder de douche en een heerlijke dubbele massage. Bella ik kom snel weer,

Frank

la calificación promedio es 5 de 5

Tryout 4 handen massage met Rosé

Voor Rosé was het een verrasing wie er komen ging gelukkig pakte dit goed uit. Ik was zelf best wel zenuwachtig had het idee de beide dames ook maar al gauw werd het een heet festijn met zijn 3e douchen was al een feest opzich bella en rosé zochten elkaar ook lekker op met een paar griekse godinnen namen zijn we op bed beland waar ze op gegeven moment met zijn 2e over elkaar heen body to body gaven was een geil gezicht in de spiegel

De 90 minuten vlogen echt om het was echt een feestje voor beide dames Bella en Rosé bedank dat ik jullie proefpersoon mocht zijn

Hansie

la calificación promedio es 5 de 5

Koppel massage 👌

Na een paar keer met Bella alleen, bespraken we een koppel massage. Dit gaf een goed gevoel en de datum werd geprikt.
Zoals altijd is de ontvangst bij La Femme van een ander niveau, mijn partner en ik hebben een paar minuten gezeten toen Bella ons kwam halen. Een maal op de mooie ruime kamer had Bella voor een ontspannen verassing gezorgd. Na een nadere kennismaking met mijn partner, was de spanning voelbaar en begon het heerlijk avondje... Bella doet alles natuurlijk en vertrouwd voorkomen hierdoor heb je gelijk de juiste sfeer en connectie. Al snel werd duidelijk dat Bella weet waar ze mee bezig is, ze is duidelijk thuis in de V/V wereld en de aandacht werd eerlijk verdeeld. Het was heerlijk om Bella met mijn partner te zien.
Bella zorgt voor een ontspannen spanning en sfeer. Dit geheel zorgde ervoor dat de 90 minuten voorbij vlogen en we echt moesten verlengen....
Mijn partner denk er serieus over om haar mannelijk masseur in te ruilen voor Bella, dit is waarschijnlijk het grootste compliment!

Bella tot de volgende keer!

Koppeltje

la calificación promedio es 5 de 5

Is altijd leuk

Was voor mij de eerste keer dat ik bij zo'n plek kwam dus wist niet zo goed wat ik moest verwachten maar ze waren zwaar overtroffen was totaal anders als ik had verwacht maar veel beter en bella is heel gezellig heeft een leuke personaliteit waardoor je het ook gezellig hebt zal geen saai moment tussen zitten en daarom ben ik al meerdere keren teruggekomen en blijft elke keer weer perfect dus je gaat me snel weer zien zoals je weet dus tot snel bella heb er weer zin in

Jeffrey033

la calificación promedio es 5 de 5

Je bent top Bella!!

Vandaag een geweldige afspraak met Bella gehad. Bella is een oogverblindend mooie superlieve vrouw. Bella ik kom graag snel weer. Beste bezoeker van La femme zorg goed voor Bella, ze is heel bijzonder

Willem

la calificación promedio es 5 de 5

Ook een topper in de soft SM massage

Ik ben al regelmatig bij Bella geweest voor de normale en de sensual pleasure massage welke mij beide heel erg goed bevallen zijn bij haar. Na de vorige date vertelde ze mij dat ze ook soft SM massages geeft. Ik had hier nog geen ervaring mee, maar omdat de andere massages mij zo goed bevallen zijn en zij mijn interesse had gewekt afgelopen woensdag, heb ik mij in de soft SM laten ontmaagden door haar.

Ik moet zeggen dat het me zeer goed bevallen is. Zij weet het spel goed te spelen, maar wel zo dat ik mij ten alle tijde veilig heb gevoeld in de handen van Meesteres Bella. Hoe de sessie precies is verlopen zal ik niet vertellen, maar zoals ik al zei, ik moest echt onderdanig zijn wat voor mij als echte Brat met een te grote mond heel moeilijk was. Toch kreeg ze het voor elkaar mij te temmen en mij toch op alle momenten een veilig gevoel te geven.

Bella, sorry Meesteres Bella bedankt voor deze super ervaring

Michel

la calificación promedio es 5 de 5

Toppertje

Nadat mijn vaste masseuse Sasha hier niet meer regelmatig aanwezig is was ik op zoek naar een nieuwe topper. Maandag 15 april voor het eerst met Bella afgesproken en wat had ik een spijt dat ik maar voor 1 uurtje had afgesproken. Een heerlijke massage gehad en daarbij is het ook een hele mooie dame die ook nog wat te vertellen heeft. Inmiddels ben ik nu in totaal 3 keer bij haar geweest en morgen wordt de 4e afspraak. We hebben samen een hele leuke klik en genieten volgens mij beide niet alleen van de massage maar ook van de gezelligheid, enige nadeel is wel dat daardoor de tijd zo snel voorbij vliegt dat een klokje of wekker nodig is om niet uit te lopen hahahaha. Bella je weet zelf wat ik bedoel. Kortom mochten er heren zijn die de reviews lezen voor een heerlijke massage met een mooie dame die ook nog wat te vertellen heeft kun je heel goed bij Bella terecht.

Michel

bottom of page