top of page

Chanel

Massage Erotique

Chanel

Hallo,

ik ben Chanel, 33 jaar jong en ik ben jouw gids op een reis naar totale ontspanning en genot. Als ervaren masseuse bied ik een scala aan massages, inclusief koppelmassages, die je zintuigen zullen verlevendigen en je lichaam en geest zullen verjongen. Mijn specialiteit is de 'body-to-body' massage, een ervaring die je nog nooit eerder hebt gehad en die al mijn trouwe klanten telkens weer terugbrengt voor sessies van 90 of zelfs 120 minuten, om zo optimaal te kunnen genieten. Ik verzeker je dat je na mijn behandeling zonder olie weer vertrekt, maar met hernieuwde energie en een diep gevoel van welzijn.


x Chanel


Leuke ervaring gehad? Schrijf een review

la calificación promedio es 4 de 5

Dominante

Magnifiek, passie, tre biene a Chanel de luxe massage

Jean-Paul

la calificación promedio es 5 de 5

Mooie en sensueel

Afspraak via La femme gemaakt en aangekomen kwam Chanel mij ophalen. Wat een mooie dame is Chanel zeg,ik had 90min maar leek wel 30min zoveel technieken qua massages en het douchen alleen was al een hele genot. Ik heb mijn 1e orgasme onder de douche gehad en 2e keer op bed. Prachtige lichaam en leuke lachbekkie. Volgende sessie 120min

Frans

la calificación promedio es 4 de 5

Echt lekker

Na een zware werkdag had ik zin in wat ontspanning dus bij La Femme voor Chanel gekozen. Wat het ik lekker genoten van haar sprankelende lach en heerlijke massage. Na de massage was ik weer geheel ontspannen. Tot snel weer Chanel.

Dennis

la calificación promedio es 5 de 5

Wat een uur

Onverwacht een leuke ontmoeting, met je schaterlach en stilte tijdens een heerlijke massage.
Tot de volgende keer

Robbert

la calificación promedio es 5 de 5

Heerlijke verassing

Gisteren mijn 3e of 4e afspraak met deze heerlijke donkere verschijning gehad. Sorry schat je hebt mij het aantal afspraken laten vergeten hahaha. Wat was het weer heerlijk op de kamer. Ik had voor 2 uurtjes met je afgesproken en de tijd die vloog voorbij. Wat geef jij toch een super lekkere massage. Je borsten en billen zijn hier echt voor gemaakt.

Voor alle mannen die niet eerder door een donkere dame zijn gemasseerd wil ik uitdagen om een afspraak met Chanel te maken. Ik beloof dat je zeker een volgende afspraak met haar gaat maken. Chanel weer bedankt voor deze heerlijke 2 uurtjes en tot snel want ze zoals ik hierboven zei een maal bij jouw geweest volgt zeker een volgende afspraak.

Kus,

Michel

Michel

la calificación promedio es 5 de 5

Zorgzaam

Wat een fantastische ervaring met Chanel! Deze massage-ervaring kan je typeren met: zorgzaam, liefdevol, aandacht en oprechte interesse. Ik ga absoluut snel weer een afspraak met Chanel maken👍

Rob

bottom of page